672594cb-f439-4b90-8274-5d03707d660e

The Inner Agency Spreekuren

Omdat The Inner Agency al vele hulpvragen van particulieren succesvol heeft kunnen matchen met het aanbod van verschillende hulpverleners, hebben we ervoor gekozen om ons tevens te gaan richten op de zakelijke markt.

Steeds meer bedrijven interesseren zich in het welzijn van hun medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling is een groeiend topic en zaken als coaching, loopbaanbegeleiding, vitaliteitsinzichten, competentietesten of opleidingen worden steeds meer ingezet.

Daarentegen wordt het aantal chronisch zieke medewerkers met leefstijl gerelateerde klachten steeds groter. De mentale gezondheid van Nederlanders was de laatste 20 jaar nog nooit zo slecht als in 2021. Uitval van gestrest personeel kost werkgevers veel geld: in 2019 kostte volgens TNO burn-out klachten en ander stress gerelateerd verzuim werkgevers zo’n 3,2 miljard Euro.

The Inner Agency heeft hier haar eigen visie op: wij geloven in het verlenen van hulp, ontwikkeling, coaching op maat, echt specifiek passend op iedere medewerker persoonlijk gericht.
Tijdens ons preventieve spreekuur komt onze opgeleide medewerker binnenkijken in jouw organisatie. Zij of hij neemt de tijd om echt in gesprek te gaan met de medewerker en om te onderzoeken naar de behoeften, hulpvragen en/of wensen.
Samen wordt gekeken naar eventuele vraagstukken, naar de persoonlijke en zakelijke behoeftes, naar iemands’ levensstijl, naar de wens tot het volgen van een opleiding, naar persoonlijke ontwikkeling, enzovoort. Indien gewenst kan tevens de rol van vertrouwenspersoon worden uitgevoerd.

Onze benadering is vanuit holistische oogpunt: we kijken niet specifiek, maar richten ons op het geheel van alle factoren. We onderzoeken de fysieke, mentale en emotionele vlakken van de medewerker, zowel persoonlijk als werk gerelateerd. We kijken naar de situatie van de medewerker: hoe leeft iemand, hoe is de thuis situatie, hoe zijn de sociale contacten, welk voedings- of slaappatroon volgt deze persoon? Wat is de behoefte van iemand op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling?

Er zijn uiteraard tal van mogelijkheden op preventief gebied, wij zoeken samen met de medewerker uit wat de wensen zijn, wat zijn of haar hulpvraag is, wat de kern van de eventueel al bestaande klachten is en waar de ontwikkelingspunten liggen.
Hieruit volgt een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit plan bevat tips, handvaten en waar nodig doorverwijzingen naar hulpverleners die passen bij de hulpvraag en de ontwikkeling van de medewerker.

Dit is waar The Inner Agency in is gespecialiseerd: de juiste match maken!

Doelstellingen van ons spreekuur:

  • Onderzoek naar de persoonlijke vraag en/of de kern van de ontwikkeling
  • Tot een persoonlijk afgestemde match komen
  • De medewerker preventief helpen
  • De medewerker persoonlijke aandacht geven en de kans bieden om zich te ontwikkelen op ieder gewenst vlak middels een brede variatie aan hulp en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Het ziekteverzuim verminderen & de medewerkerstevredenheid naar boven brengen