Onze columnisten

Bart Kamp

Bart Kramp

Toen Bart begin 40 was, stond hij iedere dag op: overleefde de dag: ging weer slapen. Vaak was hij het niet eens met de wereld om zich heen en tegelijkertijd ook niet tevreden met zijn eigen denken en doen. Hij ging al vinger wijzend en verwijtend door zijn leven, het ontbrak hem naar eigen zeggen volledig aan zelfreflectie. Ondanks dat het naar buiten wijzen makkelijker leek, bezorgde dit hem stress, spanningen, beknellende situaties en werden de irritaties alleen maar groter. Klinkt heel leuk he? een gestreste man, vader van 2 kinderen met een kort lontje en sterk ego! Nou, dit alles leidde tot een zware overspanning en een verslaving en een scheiding. Hij kwam hierdoor op een punt van zelfontwikkeling. en kwam in contact met alternatieve denk- en geneeswijze en behandelingen. Hij begon steeds meer open te staan voor andere visies. Hij leerde dat wat hij zichzelf vertelde er wél mocht zijn, maar dat die verhalen in zijn hoofd (vaak) verzonnen zijn door de geest. Hij ging zich afvragen: als ze verzonnen zijn, hoe kan het dat ze dan toch zo’n invloed op mij hebben? Zijn interesse in de werking van het ego werd getriggerd. Inmiddels helpt Bart anderen met het bewustzijn te creëren zodat ze meer ruimte en inzichten krijgen om andere keuzes te maken. Keuzes die veel beter passen voor zowel henzelf als voor de omgeving. In zijn blogs deelt Bart deelt hij heel open over zijn ervaringen.

03edb12e-23eb-4a31-9d4c-9bf1e59ff363

Sanne van der Velden

Zo'n 10 jaar geleden raakte Sanne op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als ware ontdekkingsreiziger is ze nieuwsgierig als de pest en probeert ze van alles uit. Meestal vanuit het motto dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden en dat het niet slecht met je hoeft te gaan om jezelf beter te leren kennen. Het volgen van haar nieuwsgierigheid heeft haar van 10 daagse Vipassana (waar ze na 4 dagen 'ontsnapte') naar Ayahuasca, NLP, hypnose en familieopstellingen geleid. Toen Breathwork en Icebaden op haar pad kwamen voelde ze meteen; "dit is iets wat ik zelf ook door wil geven". Ze heeft nu haar eigen praktijk Studio Tiger Lily waar ze adem- en ijssessies geeft. Sanne schrijft voor ons blogs over haar eigen ervaringen, inzichten en kennis op gebied van persoonlijk welzijn, lifehacks en groei.

Chantal-Hubert-2021-05-22-Ginkgo-Fotografie-12 (002)

Chantal Hubert

Chantal is LifeStyle Coach voor Dappere Dodo's en Doorzetters. Zij helpt haar klanten om hun talenten te benutten en authentiek te zijn. In haar blogs deelt ze voornamelijk over hoe je je eigen weg kunt blijven bewandelen, hoe je dicht bij jezelf en authentiek kunt blijven.

578eb6b8-2e55-48d9-9a12-659533a24b0b

Mandy Waasdorp

Mandy heeft van haar passie haar werk gemaakt. Zij is Orthomoleculair adviseur met specialisaties in Detox en hormonen, ook is zij holistisch therapeut in opleiding. Als je haar 5 jaar geleden zou vragen wat ze graag zou willen doen, had zij een heel ander antwoord gegeven. Passie voor voeding was er altijd al, maar door haar burn-out en de lange wachtrijen bij het zorgsysteem is zij zichzelf gaan opleiden om zich er weer bovenop te krijgen. Ze is nog lang niet klaar met zichzelf verdiepen. Mandy is ook gespecialiseerd in het geven van cupping behandelingen, dit is een mooie toevoeging aan het ontgiften van het lichaam. Niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Mandy gaat ons meenemen in haar blogs over haar eigen reis, haar passie voor vitaliteit, wat cupping/transformational cupping nou eigenlijk is en wat het met je doet tot interessante voeding tips !