Get to know Melissa & Sabine, de oprichtsters van The Inner Agency; ons levenswerk waarbij wij mensen matchen aan de juiste zorg. Wij zien zoveel mensen struggelen en nog zoveel onbegrip op veel levensthema’s dat wij het tijd vinden om te zorgen voor de juiste match.

Leer ons hier een beetje beter kennen:

99282523-2dc4-4427-8afd-ee4c815f5ca9

Altijd op ontdekking zijn en veel energie hebben dat is passend bij mij. Ik zit boordevol plannen, 1001 ideeën, ben een vrije en creatieve denker en ik vind het leuk als dingen net een beetje anders zijn.

Het leven op volle toeren leiden met een positieve kijk en niet vanuit angsten meer leven maar voelen, dat is iets wat ik nastreef. Verder heb ik graag gezelligheid om me heen en ben ik een familie- en een echt mensenmens. Ik woon samen met mijn zoontje, op wie ik stapelgek ben.

Ook ben ik dol op muziek, feestjes en drukte maar zoek net zo graag de rust, natuur op of voer graag een diepgaand gesprek. Ik heb altijd al verwondering of belangstelling gehad in de denkwijze, verscheidenheid en tevens uniciteit van mensen. We komen uniek ter wereld en ik geloof dan ook dat iedereen een unieke en eigen route heeft.

Tijdens een moeilijke periode in mijn eigen leven ben ik op zoek gegaan met allerlei vragen die mij bezig hielden. Ik heb ervaren hoe lastig deze zoektocht is: waar begin je of hoe kun je inschatten wat voor je werkt?

Mijn zoektocht draaide om uit te vinden wat echt bij mij past, los van mijn conditionering, de maatschappij of van verwachtingen. Na veel literatuur, coaching, meditatie, sporten, diverse therapieën en veranderingen in mijn voeding heb ik mijn manieren met vallen en opstaan gevonden. Alhoewel ik ook nog weleens afdwaal, weet ik inmiddels hoe ik mijzelf kan herpakken.

Ik had zelf in mijn eigen zoekperiode echt behoefte aan iemand die me aan de hand had meegenomen, die me had gezegd: ik denk dat jij dit, dit en dat nodig hebt. Na mijn eigen inzichten ging ik vanuit enthousiasme anderen informeren, ook kreeg ik ineens veel vragen vanuit mijn omgeving; ik zag zoveel mensen een struggle en/of strijd voeren. Hierdoor is het idee van The Inner Agency geboren.

Ik ben binnen ons bedrijf vooral de regelaar. Van kleins af aan ben ik nogal een regeltante, als er iets moest gebeuren dan stond ik vooraan. Ik heb voorheen voornamelijk gewerkt als project manager, ik ben dan ook degene die de interne processen en projecten oppakt. Ik zal vooral achter de schermen zorgen dat ons bedrijf de richting op gaat die wij voor ogen zien.

Ik heb samen met Sabine The Inner Agency opgericht omdat ik het waardevol vind dat mensen worden gematcht aan de juiste hulp en om te laten zien dat er zoveel manieren zijn op het gebied van zorg en zelfontwikkeling. Van alternatief tot regulier, er is niets vreemd of zweverig maar er is voor iedereen iets dat passend is en werkt.

Ik draag heel graag uit dat hulp inschakelen een kracht is en dat jezelf blijven ontwikkelen ontzettend waardevol is! Wat ik echt heel belangrijk vind: Laten we liefdevol zijn, laten we elkaar helpen, minder vanuit hokjes denken of oordelen en samen taboes doorbreken. Leef en laat leven en doe dit vooral op jouw eigen fijne manier!

Handtekening Melissa
e8d9d107-6dd3-46b0-b42c-64cf0b39bab1

Als je mij zou kennen zou je weten dat ik een spons ben voor alle informatie wat met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te maken heeft. Dit omdat ik het heerlijk vind zelf in beweging te blijven én andere mensen daarmee te kunnen helpen. Liefst tot in de hele diepe lagen. Ik werk al jaren als business en life coach en mijn missie is om diegene die er klaar voor is, te helpen met het vinden en bewandelen van hun authentieke leven.

Voordat ik ben gaan ondernemen heb ik heel wat jaren rondgelopen in het maatschappelijke werkveld, neem gerust een kijkje op mijn LINKEDIN. Verder zou je ook van mij kunnen weten (ook als je mij wat minder goed kent) dat ik moeder ben van een zoontje (8), samen met mijn partner en zijn kids (15& 18) een samengesteld gezin heb. Zij hebben liever niet dat ik kook. Het huishouden doen maakt mij doodongelukkig. En dat je in tegenstelling tot dat mij het meest blij maakt met een goed boek en rustmomenten om te kunnen lezen en schrijven.

Persoonlijk heb ik in mijn verleden te maken gehad met vele emotionele dieptepunten op verschillende manieren. Niet altijd wetende waarom ik hier doorheen mocht gaan. Tot ik het omzette in kracht, inzichten die hebben geleid tot acties. Hierdoor kan ik mensen beter ‘verstaan’ en ik kan ze daarom extra goed helpen.
Ook heb ik in mijn studies, maar ook zeker uit ervaring, geleerd dat we onszelf ontzettend veel wijsmaken wat alles behalve waar is. We kunnen zoveel vrijer leven en ondernemen als we onszelf zijn. Want volgens mijn visie ligt daar je kracht. Optimaal jezelf durven zijn en de kansen zien en grijpen die voor jou zijn weggelegd.

Binnen The Inner Agency zal ik mij vooral bezighouden met de mensen. Alles zo goed mogelijk maken voor de klanten, ons Trustmark, en alles rondom onze partners. Ik geloof dat dit niet alleen een plan is vanuit ons voor anderen. The Inner Agency is in het belang voor ons allemaal. Win voor de partners die wij helpen aan fijne klanten en ondersteuning in hun groei op inhoud en op ondernemerschap. Win voor klanten die hun weg via ons kunnen vinden, andere partners zoals verzekeringen, huisartsen etc. waar we verlengstuk kunnen zijn van elkaar om mensen op zo goed mogelijke manieren te kunnen helpen. Win-win-win-win zou ik willen zeggen!

Heb jij nou specifieke vragen aan mij? Voel je vrij om mij rechtstreeks te benaderen.

Handtekening Sabine
117a66f8-3b12-4d81-9d4a-50df47627e6b