The Inner Agency Partnerprogramma

Wij bezorgen onze partners niet alleen nieuwe klanten, wij zijn er ook voor onze partners: wij bieden drie verschillende partnerprogramma’s aan: Professional, Expert en Business. Deze programma’s zijn variërend van hulp bij het ondernemerschap tot het uitbreiden van het netwerk. Ieder programma sluit aan op een andere behoefte:

Het start bij het ontvangen van het Inner Agency Trustmark, het aanreiken van klanten, tot inhoudelijke ondersteuning en ondersteuning om op een duurzame manier aan je ondernemerschap te werken.

Wij hebben onze partnerprogramma’s ontwikkeld, omdat wij onze partners willen helpen bij dat wat ze aan het doen zijn. Voor de één betekent dit dat alles lekker loopt en je oké bent met wat en hoe je het doet. De ander heeft behoefte aan een kwalitatief goed netwerk, sparringpartners of ondersteuning bij het ondernemerschap. Alles is in één van onze pakketten te vinden, wij adviseren en bespreken vooraf welk pakket exact bij jou past.

Ook zijn wij voor verbinding en samenwerking: wij verbinden partners aan elkaar in onze The Inner Agency Community en tijdens ander aanbod zoals netwerkbijeenkomsten en trainingen.

Laten we samen groeien en ons samen inzetten voor de klanten die ons nodig hebben!

Onze programma's in het kort:

Professional

Het programma voor het Inner Agency Trustmark.

Nadat we elk proces hebben doorlopen en het Trustmark hebben uitgereikt weten we precies welke klanten en met welke hulpvragen we naar jou als onze partner door kunnen verwijzen.

Je bent onderdeel van de PRO community, de community van andere partners/ professionals waarin je contacten kan leggen en kan samenwerken.

Expert

Het Expert programma is het programma voor de partner die er van houdt zich op inhoud te ontwikkelen en te verbinden met andere kwalitatief goede partners.

Ook in dit programma doorloop je het proces van de trustmark waarbij je toegang krijgt tot de EXPERT community.

Verder voeden we je met inhoudelijke kennis en kunde, verbinden we jou aan partners waar jij ook weer van kan groeien.

De expert is hier op zijn/haar plek als je op zoek bent naar nog meer inhoudelijke groei en verbinding.

Business

Het business programma is voor partners die zich niet alleen op inhoud wil ontwikkelen, maar ook als ondernemer.

In dit programma helpen wij jou onderneming naar een hoger niveau te tillen door middel van de BUSINESS community.

Ook door training en door het delen van kennis op het gebied van ondernemerschap/ondernemer skills.

Verder zijn er speciale events, bieden wij zichtbaarheid via onze kanalen en mogelijkheid tot coaching.

Om alvast wat misverstanden te voorkomen:

  • Klanten worden naar jou doorgestuurd, omdat jij en de klant het beste bij elkaar passen. Het is NIET zo dat wanneer je een groter programma afneemt je ook meer klanten toegestuurd krijgt.
  • Wij hebben deze partnerprogramma’s ontwikkeld, omdat wij jou als partner willen helpen bij dat wat je aan het doen bent. Ons doel is dus niet zoveel mogelijk partners het grootste pakket aanbieden. Ook hier, puur maatwerk waarbij we echt kijken naar wat passend is.

Heb je interesse in onze pre-partner bijeenkomsten?

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacy- en cookieverklaring pagina voor meer informatie.