Word onze partner

Wij staan altijd open voor nieuwe partners. Onder partners verstaan wij iedere hulpverlener in de meest brede zin van het woord: van therapeuten, coaches, trainers, opleiders, mentoren tot alles wat verstaan wordt onder hulpverlening.

Wij bouwen aan een groot netwerk van partners om zo onze klant te voorzien van de juiste match.
Tevens zijn wij er voor onze partners: Wij bieden onze partners uiteraard klant en/matches, maar we hebben tevens een 3-tal partnerprogramma’s ontwikkelt.

Wij zien namelijk niet alleen vragen vanuit onze klant-kant, ook aan de kant van hulpverleners zien wij het één en ander gebeuren.
Wij hebben ontzettend veel hulpverleners mogen leren kennen die heel goed zijn in hun vak: ze helpen mensen echt verder. Alleen deze hulpverleners zijn soms ook zoekend naar hun ideale klanten, met wie ze de beste resultaten kunnen behalen.

Wij hebben ondervonden dat veel hulpverleners rondlopen met diverse vragen als o.a.:
Hoe kan het zijn dat ik niet voldoende klanten heb, terwijl ik goed ben in mijn vak?
Hoe vaak moet ik mijzelf laten zien op social media?
Hoe word je zichtbaar?
Hoe onderscheid je jezelf tussen alle aanbieders?

Kortom: wij helpen onze partners door de juiste klantmatches aan te dragen en tevens ondersteunen wij middels onze programma’s: zo kunnen onze partners het werk doen waar zij goed in zijn: mensen helpen!


Wel werken wij samen met partners die werken vanuit dezelfde gedachten, hiervoor hebben wij The Inner Agency Trustmark opgericht. Voorafgaand aan het partnerschap volgt er een kennismaking waarbij we onderzoeken of je een match bent voor lopende klantvragen en of je in aanmerking komt voor ons Trustmark. Tevens kijken we in welk partnerprogramma jij de ondersteuning kan vinden die je nodig hebt.

Partner worden? Stuur ons een bericht

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacy- en cookieverklaring pagina voor meer informatie.