quotesV2

Voor Wie?

  • Voor iedereen die vastloopt maar even niet weet hoe of waar te beginnen
  • Voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen op persoonlijk of carrière vlak
  • Voor de persoon die kampt met angsten, trauma of relatieproblemen
  • Voor diegene die al langer op hulp wacht
  • Voor iemand die zoekt naar meer (spirituele) verdieping

We zijn er voor vragen vanuit emoties, vragen over lichamelijke en mentale gezondheid, vragen omtrent relaties, zelfvertrouwen of trauma-verwerking. Wij zijn er voor iedereen* die dealt met hulp- of levensvragen.

Alle vragen en situaties zijn anders, wij kijken naar jouw situatie en helpen jou verder met een speciaal voor jou op maat gemaakt plan, wij werken mee aan jouw toekomstperspectief. Wij matchen jou aan de geschikte gekwalificeerde zorg en denken net even verder mee zodat je snel en gericht komt daar waar jij wilt zijn.

Wij zijn breed gespecialiseerd en georiënteerd, wij zijn er echt voor iedereen*. Echter soms is het zo dat vragen niet bij ons thuis horen, maar ook dan denken we met je mee. Wij werken samen met huisartsen, GGZ-instellingen, verzekeraars etc. want daar waar de expertise van onze partners stopt, schakelen we door naar andere professionals.

Meld je aan voor een intake, deze intake wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde intakeprofessional en aan de hand van ons eigen intakemodel. Onze professional zal direct tijdens deze intake zoeken naar de kern en jou direct adviezen en handvaten geven. Na de intake ontvang je van ons jouw op maat gemaakte plan.

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouders of verzorgers.