sydney bewerkt 2

Waarom The Inner Agency

Wij doen wat we doen, omdat we zien dat veel mensen onnodig lang zoeken naar de juiste zorg

Wanneer je zelf op zoek gaat naar hulp dan zie je wellicht door de bomen het bos niet meer of je weet niet wat voor type hulp bij jou past. Wij wijzen je de weg in de wereld vol diverse (reguliere en alternatieve) zorgverleners, wij kennen de markt en weten waar de kwaliteit zit die je nodig hebt en tevens helpen wij de zoektocht efficiënter te maken, zo kom je bij jouw antwoorden en passende hulp terecht.

Waar kun je heen als je even vastloopt of met hulp- en levensvragen zit?

Wij zijn er om jou een plek te bieden, echt te luisteren naar wat er nodig of gewenst is, houvast te geven, een plan te maken en door te verwijzen naar passende hulp en-/of groei.

Wij van The Inner Agency zien dat mensen niet de juist hulp krijgen, we zien lange wachttijden, we zien mensen die hulp zoeken maar naar huis worden gestuurd met de boodschap: neem even rust of medicatie. We zien dat men geneigd is om naar dezelfde hulpverlener te gaan als waar de vriend of buurvrouw heen gaat, maar past dit type hulp ook bij jou?

Wij werken net even anders: Onze professional luistert tijdens de intake naar jouw behoefte en is sterk in het achterhalen van de kern van wat je te doen hebt. Hieruit ontstaat een op maat gemaakt persoonlijk plan, een plan gericht op tips, tools en een advies voor welke partner(s) het beste bij jou past of passen.

Met ons speciaal op maat gemaakt plan matchen wij tussen hulp- en levensvraag, individu en de zorg

Uniek aan onze manier van werken is het matchen van de combinatie(s). De combinatie van tips, tools en de samenwerking van onze partners. Onze partners zijn gefilterd op kwaliteit, zuiverheid en betrouwbaarheid. Al onze partners werken vanuit dezelfde missie en waarden, om dit te waarborgen hebben wij het Inner AgencyTrustmark opgericht.

Wij zien de mens als geheel

The Inner Agency werkt vanuit het oogpunt dat we de mens zien als geheel. Dus niet alleen kijkend naar de specifieke klacht, maar naar de cliënt in zijn totaliteit: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Door deze holistische benadering wordt er net even verder gekeken, hiervoor werken we samen met zowel de reguliere als de alternatieve zorg. Altijd nemen wij tijdens de intake uitgebreid met jou door wat bij jou past.